شرکت دانش بنیان مبین وان با هدف ایجاد بسترهای مناسب ارتباطی و افزایش رونق اقتصادی در کیش اغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کیش پرس، ایجاد بسترهای مناسب ارتباطی و گسترش فعالیت های روز افزون دیجیتال در راستای توسعه و رونق جامعه بشری از مواردی است که می تواند جزیره کیش را به سوی هوشمند شدن هدایت کرده و بر سرعت آن بیافزاید.
با این رویکرد بی تردید ورود استارت آپ ها و افزایش خدمات دیجیتالی و نوین دنیای امروز نیازمند بسترهای مهم ارتباطی است که ورود شرکت های ارتباطی به ویژه بخش خصوصی می تواند در این عرصه بسیار مهم و تاثیر گذار باشد.
شرکت دانش بنیان مبین وان به عنوان یکی از فعالان عرصه های مخابرات با حضور در کیش به گفته صابر امامی مدیرعامل این شرکت به دنبال ایجاد فضاهای کسب و کار جدید و آماده سازی بسترهای ارتباطی برای حضور استارت آپ ها و افزایش روند توسعه ارتباطی میان مردم است.
افزایش روند هوشمند سازی با بهره گیری از دانش نوین دیجیتال
وی با اشاره به اینکه کیش با وجود پتانسیل های قوی که در این حوزه داشته و همچنین ظرفیت های اقلیمی و طبیعی به ویژه ارتباط تسهیل شده تر با دنیا و فرصت های گردشگری، سرمایه گذاری و قوانین ساده تر در جذب سرمایه ها می تواند مرکز و پایلوت خدمات نوین ارتباطی در کشور باشد تاکید کرد: کیش با سرمایه ها و داشته های فراوان در این حوزه می تواند بستر و پایلوت فعالیت های آی سی تی در کشور باشد.
وی ادامه داد: شرکت مبین وان با بهره گیری از توانمندی جوانان مستعد و نخبه و به کارگیری راهکارهای نوین در حوزه خدمات ارزش افزوده، امکانات متنوعی را فراهم سازد.
امامی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که ارتباط بهتری میان مردم برقرار کرده و زندگی را به سمت حرکت روان ترهدایت کنیم افزود: وظیفه ما ایجاد زیرساخت ها مورد نیاز برای فضای کسب و کار شرکت ها و مردم است.
وی با تاکید براینکه نگاه مبین وان به حضور در کیش تنها کسب و کار نیست و توسعه ملی در اولویت این شرکت قرار دارد اضافه کرد: معتقدیم در کیش اگر برای ساکنان و بومیان کیش برنامه ای خاص ارائه شود بی تردید در توسعه ارتباط در سطح ملی نیز تاثیر گذار خواهد بود.
۶ میلیون کاربر بربستر پلت فرم های مبین وان
مدیرعامل شرکت مبین وان با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۶ میلیون کاربر از سرویس های توسعه یافته این شرکت شامل سرویس های محتوایی، فیلم، ویدئو و غیره استفاده می کنند افزود: قالب این سرویس ها در بستر پلت فرم ها اتفاق می افند و امیدواریم فرصت های همکاری بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
وی ادامه داد: مهمترین مسئله استفاده از ظرفیت های موبایلی اپراتورها و نرم افزارهای ارتباطی میان مردم است که دسترسی ما و استفاده از زیرساخت ها را امکان پذیر می سازد.
امامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۷۰ شرکت همکار و بیش از یک هزار نفر از افراد متخصص حوزه آی سی تی در اکوسیستم مبین وان در حال فعالیت هستند تا توانمندی ها و فعالیت های این شرکت را روانه بازار کیش کنند تاکید کرد: زمانی این فعالیت ها پایدار خواهد بود که بتواند در روند زندگی مردم تسهیل ایجاد کرده و توسعه و رونق را در پیش چشم آنان قرار دهد.
مدیرعامل شرکت مبین وان ورود این شرکت به حوزه ارز دیجیتال را در آینده غیر ممکن ندانست و افزود: برخی موارد به سیاست های کلان کشور ارتباط دارد و در صورتی که زمینه و بستر آن در کشور فراهم شود این خدمات نیز قابل ارائه است.
وی ورود به استفاده از شبکه های هوشمند سازی مانند اینترنت اشیاء را نیز در آینده امکان پذیر عنوان کرد و افزود: کیش بسترهای مناسبی دارد که می توان از آن ها برای ورود به دنیای دیجیتال و استفاده از امکانات روز فناوری در زندگی بهره گرفت و علاوه بر توسعه و رونق اقتصادی کیش این رشد و توسعه را به تمام کشور تسری داد.
دکتر سید صابر امامی گفت: شرکت مبین وان کیش بیشتر فعالیت خود را در حوزه خدمات ارزش افزوده و سرویسهای خدمات دیجیتال در بستر اپراتورهای همراه اول شروع کرده است و طی سالهای گذشته در این مسیر سرویسهای متنوع را به مخاطبان داخلی و خارجی ارائه داده است، این شرکت با استفاده از تجربیات ارزنده در حوزه بازاریابی بینالمللی و نرمافزار اختصاصی خود توانسته دریچه تازهای را برای مشتریانش باز کند و همگام با فناوری روز دنیا، به عنوان بزرگترین و نخستین ارائه کننده خدمات ارزش افزوده مخابراتی در ایران محصولات متنوع خود را به مشترکان معرفی کند.
امامی افزود: بهشدت معتقدیم که سرویسهای ارزش افزوده خیلی جای رشد و پیشرفت دارد، همه سرویسها میتوانند علاوه بر ارائه خدمات محتوایی، در بسترهای اپلیکیشنها با سرویسهای ۳G امکانات متنوعی را در اختیار مخاطبان مختلف قرار دهند که این بهنوعی یک فرصت تازه و یک نسل جدید هست و در واقع سرویسهای ارزش افزوده تعریف جدیدی پیدا میکنند.
نگاه ما به کیش، نگاه کسب و کاری نیست
وی با اشاره به اینکه همیشه بهدنبال این بودهایم که سبک زندگی را به سمت روانتر و راحتتر سوق دهیم، عنوان کرد: بخش بسیاری از سرویسهای آیسیتی را همه ما در زندگی بهنوعی تجربه کردهایم، شاید خیلی حواسمان نبود ولی امروز بهطور کامل برخی از آنها وارد زندگی ما شدهاند، ما معتقدیم ظرفیتهای منطقه آزاد کیش فرصت خوبی برای شرکت مبین وان کیش است، آقای محمدی نماینده ما در کیش توانسته اتفاقات مثبتی را در این زمینه رقم بزند، نگاه ما به کیش نگاه کسب و کاری نیست و اگر نتوانیم آن رفاه لازم را در زندگی مردم ایجاد کنیم قطعاً این کسب و کار پایدار نخواهد ماند.
صابر امامی ادامه داد: اولین برنامه ما در منطقه آزاد کیش این است که سری جدیدی از اپلیکیشنها را در حوزه توسعه محتوا و رسانههای جدید مهیا کنیم و در فضای محتوای ویدیویی و آنلاین آنها را دنبال کنیم و در زمینه ساخت اپلیکیشنهای خاص نیز برنامه داریم که این اپلیکیشنها بتوانند محتواهای ویدیویی را در سطح شهر توسعه دهند، تاکنون سرویسهای زیادی در حوزه آیسیتی ارائه شدهاند اما چون نتوانستند باعث آسایش و راحتی در زندگی شود، نتیجه مطلوب را کسب نکردند و از گردونه رقابت حذف شدند.
ساخت اپلیکیشنهای ارتباط بین مردمی و سازمانی
وی با ذکر اینکه میتوان از ظرفیتهای آیسیتی برای ارتباط مردم با مردم و یا ارتباط سازمانها و شرکتها با مردم در هر لایهای استفاده کرد، افزود: بیشتر محصولاتی که ارائه میدهیم الزاماً محصولاتی نیستند که مصرف کننده آن سازمان منطقه آزاد یا سازمانهای بزرگ دیگر باشد، بلکه ارتباط مردم با مردم نیز میتواند هدف باشد و ما میتوانیم سرویسهایی را درست کنیم که این سرویس دو نقش اصلی داشته باشد:
یکی اینکه اولاً همین رفاه را برای مردم ایجاد کند، مثل اطلاع رسانی راحت از طریق خود مردم برای مردم و ارائه سرویسهای راهنما و شبکههای اجتماعی اقتصادی در بین مردم.
دوم اینکه با کمک یک سازمان متولی موجود مجموعه خدماتی که آن سازمان در اختیار مردم قرار میدهد را در قالب اپلیکیشنهای بسیار راحت و روان ارائه دهد، بهعنوان یک مثال مردم با نصب یک اپلیکیشن ساده اطلاعات بیمهای خودشان یا خودرویی که میخواهند بخرند را دریافت میکنند و با وارد کردن مشخصات خودرو مشخص شود که آیا خودرو در ۱۰ سال گذشته تصادف کرده یا نه و این یکی از دغدغههای خریداران خودرو بوده است، نمونههای بسیاری از این ابزارها میتوان تولید کرد.
شهر هوشمند با شهروند هوشمند ساخته میشود
دکتر امامی اشارهای هم به شعار شهر هوشمند کرد و افزود: ما شهر هوشمند را در سبک زندگی مردم میبینیم، یعنی معتقدیم که هر چقدر این نرم افزارها بتوانند در زندگی مردم ورود پیدا کنند و آنرا راحتتر کنند، ما به سمت این شهروند هوشمند میرویم، و با شهروند هوشمند، شهر هوشمند ساخته میشود.
مبین لند نیروی محرکهای برای استارتآپها
مدیرعامل شرکت مبین وان کیش راهاندازی شتاب دهندهها برای کسب و کارهای نوپا و استارتاپها را نقطه عطفی برای فعالیتهای این شرکت در جزیره کیش عنوان کرد و افزود: دیگر نیازی نیست کسب و کارهای نوپا و استارتاپها حتماً در پایتخت تولید شوند و بعد به جزیره کیش آورده شوند، بلکه میتوانند در کیش تولید شوند و از اینجا به کل کشور پایلوت شوند، بدین منظور با بازگشایی مدارس و دانشگاهها موضوع اختصاصی “مبین لند” را در دستور کار داریم و این پروژه را با همکاری یکی از دانشگاهها در جزیره کیش راه اندازی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در پروژه مبین لند ما آمادگی داریم درکسب و کارهایی که همه آنها شرکت نیستند و یک تیم یا یک گروه با انگیزه با یک ایده خوب شروع به حرکت کرده است، مشارکت مستقیم داشته باشیم در همه زمینهها به آنها کمک کنیم و در کنار آنها باشیم تا کسب و کار آنها شکل بگیرد.
آماده همکاری با سازمانها هستیم
امامی تصریح کرد: همین جا به سازمانها و نهادهای متولی در جزیره کیش اعلام میکنیم که در تمامی این زمینهها ما آماده همکاری با سازمانها هستیم، آمادهایم کارگروه مشترک تشکیل دهیم، سرویسها را تعریف کنیم و به سمت آن حرکت کنیم، به لحاظ فنی میگوییم شما دغدغه نداشته باشید و ظرفیت فنی را از طرف ما مطمئن بدانید.
وی افزود: اخیراً سرویس “ایر مدیا” را در برخی پروازهای کیش ایر، آتا و زاگرس فعال کردیم که در پرواز وقتی اینترنت نیست، با وای فای میتوانید فیلم، ویدیو و کلیپ تماشا کنید و یا موسیقی گوش دهید، تنها شرکتی هستیم که این سرویس را ارائه میدهد و تلاش ما این است که ارتباط با مردم را بیشتر برقرار کند.